Leg Psykolog/PTP-psykolog Barn och ungdomshälsan/Nybro hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Leg Psykolog/PTP-psykolog Barn och ungdomshälsan/Nybro hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 23 april.

Vi erbjuder

På Hälsocentral jobbar du med behandling av lättare till medelsvår psykisk ohälsa för personer 18 år och uppåt, samt förebyggande insatser riktade mot individ och grupp för främjande av psykisk hälsa. Arbetet är varierat och spännande och du kommer ingå i nätverket av primärvårdspsykologer i länet. Nybro ligger 20 minuter från Kalmar med tåg.

Inom Barn- och ungdomshälsan erbjuder vi behovsanpassade preventiva, tidiga individ- och familjeinriktade insatser vad gäller bedömning, stöd och behandling till målgruppen barn och unga 6 - 18 år och deras familjer. Placering i teamet i Kalmar tillsammans med 5 andra behandlare.

Om du söker som PTP kommer du att delta i ett PTP-program tillsammans med övriga PTP-psykologer inom landstinget. Ni träffas en gång i månaden med seminarier under förmiddagen och nätverksträff under eftermiddagen. Handledning minst en timme per veckan och även tid för instudering kommer planeras in i ditt schema. För att få mer information om vårt PTP-program se http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/utbildning-och-praktik/ptp/ .

För PTP gäller visstidsanställning.

Vi söker

Leg psykolog
Psykologexamen

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du ha ett spännande vikariat eller en PTP placering inom primärvården så kom till oss.

Vi erbjuder dig möjligheten att under 6 månader arbeta med barn/unga samt deras familjer och därefter med vuxna från 18 år på hälsocentral. Vi tror att kombinationen kan vara stimulerande och inspirerande samt att bredden är en bra erfarenhet för dig som är ny i yrket.

Inom primärvården är arbetet med psykisk hälsa föremål för stort intresse nationellt samt under expansion och utveckling. Vi måste tänka nytt och vara kreativa för att finna vägar att hejda utvecklingen med ökad psykisk ohälsa.

I vårt landsting har vi nästan en psykolog på varje hälsocentral och en ny verksamhet som vänder sig till barn/unga med familjer, 6 - 17 år, Barn- och ungdomshälsan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:40 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 1 år Sysselsättningsgrad:Heltid eller efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. PTP har fastslagen lön. Ansök senast:2017-04-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.