Läkare med intresse av försäkringsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Läkare med intresse av försäkringsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är läkare med intresse av försäkringsmedicin och rehabilitering för att vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete över tre hälsocentraler avseende att stödja våra patienter som är sjukskrivna samt de med missbruks- och beroendebesvär.

Ditt uppdrag som läkare är att ha ett tydligt engagemang för att utveckla ett förbättrat koncept för att hantera sjukskrivngsprocessen samt missbruks- och beroendefrågorna på ett patientnära arbetssätt tillsammans med övriga medarbetare i verksamheten. Du tar ansvaret tillsammans med rehabkoordinatorerna för alla former av patientmöten som försäkringskassan efterfrågar. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt.

Anställningen har utgångspunkt på Mönsterås Hälsocentral 3 dagar i veckan och därutöver Blomstermåla en dag och Högsby en dag. I detta uppdrag är det inte ett krav på att ingå i primärvårdens jourlinje, men vi ser självklart postivt på om Du vill bidra med Din insats.

Är du intresserad av detta spännande uppdrag - kontakta oss!

Vi söker

Specialist i allmänmedicin eller annan specialist med intresse för försäkringsmedicin och rehabilitering. Erfarenhet från primärvård och företagshälsovård beaktas, men personlig lämplighet kommer att vara avgörande i rekryteringen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100, Blomstermåla ca 3 900 och Högbys ca 5 300 personer listade. I Mönsterås kommun finns det två hälsocentraler, Mönsterås och Blomstermåla. I Högsby kommun finns en hälsocentral.

Vi utmanar traditionen genom att efterfråga Dig som läkare att fokusera på de spännande områdena försäkringsmedicin och rehabilitering. Hälsoval för Landstinget i Kalmar län ger oss nya utmaningar i vardagen med fler listade patienter och en allt större efterfrågan på vår kompetens. Vi har på våra hälsocentraler rehabiliteringskoordinatorer som är sjuksköterska, distriktssköterska eller medicinsk sekreterare som har till uppdrag att säkerställa kvaliteten och samordna arbetet kring våra sjukskriva patienter. Det finns även en sjuksköterska med samordnat ansvar för missbruks- och beroende patienter. Vi har en ambition att se till att samverkan för att stödja dessa grupper sker på ett optimalt sätt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:119 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.