Kurator

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Kurator. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober.

Vi erbjuder

Ansvara för det psykosociala behandlingsarbetet inom hörselvården och övriga öron-, näs och halskliniken. Som kurator på hörselvården ingår du i vårt hörselvårdsteam. Insatserna inom hörselvården riktar sig till hörselskadade och döva barn och vuxna och deras familjer samt tinnitusdrabbade.
Arbetet omfattar information, rådgivning, kris- och behandlingssamtal för patienter och anhöriga. Du deltar i, och leder samtalsgrupper och rehabiliteringsgrupper, samt deltar i teammöten som rör den döve eller hörselskadade.
Arbetet på övriga öronkliniken består i huvudsak av kontakt med patienter med cancersjukdom

Placering: Hörselvården, Öronkliniken, Västervik/ Oskarshamn/Vimmerby

Vi söker

Socionomexamen. Grundläggande psykoterapiutbildning, KBT samt stresshantering är meriterande samt erfarenhet av arbete inom hörselvården med personer som drabbats av tinnitus.
Tjänsten är länsövergripande och körkort är önskvärt.

I habilitering och rehabiliteringsteamet ingår audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder samt medicinskt ansvarig öronläkare/ audiolog. Den vi saknar i vårt glada team är du, vår nya kurator.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:52 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:50 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.