IT Logistiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Logistiker. Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

Vi erbjuder

Som logistiker handlägger och levererar du de beställningar till kund som kommer in via IT:s beställningsportal. En viktig del i arbetet är registervården av vårt inventariesystem som ligger till grund för alla våra IT-tjänster. I arbetet som logistiker har du kontakt med användarna varför det ställs höga krav på ett bra bemötande och att du arbetar lösningsorienterat.

Utöver datorer och mjukvara hanterar du bland annat MFP, skrivare, läsplattor, mobiltelefoner, videokonferensanläggningar, informationsskärmar och ankomstskärmar. Inom logistikteamet hanterar vi avtal och upphandling av standardprodukter och i det arbetet är omvärldsbevakning en viktig del för att upprätthålla hög kvalitet på våra produkter.

Vår verksamhet är landstingsövergripande och din arbetsplats är i Kalmar, i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom IT-området. Det är meriterande om du har utbildning/arbetat inom IT-logistik och har arbetat med logistiksystem och dess processer. Som person är du noggrann med ett logiskt tänk men samtidigt effektiv och har sinne för ordning och reda.

Rollen ställer krav på högt tekniskt kunnande i marknadsledande operativsystem, Officeverktyg. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du har en stark vilja att hänga med i teknologiska trender och att hålla kunskaper aktuella. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra.

För att trivas bra i rollen som logistiker tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en öppen person med förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och för arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget

Till vårt logistikteam i Kalmar söker vi dig med ett stort intresse för supportyrket och nya digitala tjänster. Du är en länk mellan användare/kärnverksamhet, både inom IT-förvaltningen och gentemot övrig verksamhet i landstinget. I samverkan med övriga medarbetare hittar du balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter. Det är viktigt att sätta sig in i användarens problem - ta över ansvaret och lösa problemet. Enheten ansvarar även för klient- och supportfunktion.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:23 Placering/enhet:IT-förvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.