Intensivvårdssjuksköterska

Oskarshamns sjukhus söker Intensivvårdssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

I en nationell jämförelse har Oskarshamns sjukhus fått utmärkelsen "landets bästa mindre sjukhus", baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtanden. Har du erfarenhet av intensivvård och är intresserad av förbättringsarbete sök då till oss! Du såsom Vi vill bidra till att skapa god och säker vård. Få patienten att känna sig trygg och i fokus samt öka patientens medverkan i vården.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att vårda patienter som är i behov av avancerad sjukvård inom i huvudsak medicinsk intensivvård och hjärtintensivvård. Vi har också möjligheter att vårda patienter med postoperativa omvårdnadsbehov. Utöver det ombesörjer vi sjukhuset med hjärtlarm, elkonventering, Rädda Hjärnan larm och annan assistans.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Vi söker en person med positiv livssyn och initiativkraft samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:1 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.