HR-konsult till Folktandvårdens kansli, Folktandvården i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker HR-konsult till Folktandvårdens kansli, Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

På Folktandvårdens kansli i Kalmar/Västervik är vi idag 20 medarbetare som arbetar inom områdena HR, ekonomi, miljö, folkhälsa, verksamhetsutveckling och kommunikation. Vi arbetar med övergripande planering, strategi och utveckling inom våra respektive områden samtidigt som vi är ett stöd till våra kliniker. Inom HR-området är vi fem personer. Vi söker nu en vikarierande HR-konsult.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult kommer du att arbeta med såväl operativa som strategiska HR-frågor. I din operativa roll fungerar du som ett konsultativt stöd åt våra klinikchefer. Stödet innefattar hela spektret av HR-frågor, exempelvis hälsa/arbetsmiljö, rekrytering, lönebildning, arbetsrätt och utbildning.

I denna tjänst ligger särskilt fokus på kompetensförsörjning och profilering av vårt arbetsgivarvarumärke. Detta arbetar du med i nära samarbete med dina HR-kollegor och folktandvårdens kommunikatörer. I tjänsten ingår resor både inom och utanför länet och mycket kontakt med studenter, universitet, högskolor och andra utbildningsanordnare. Du representerar också Folktandvården i landstingets gemensamma arbetsgrupp kring rekrytering. I din roll är du direkt underställd tandvårdschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utåtriktad, har stor servicekänsla och som kan se organisationen ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar delvis konsultativt och därför är det viktigt att du är lyhörd och har god förmåga att bygga upp och utveckla relationer både inom och utanför den egna organisationen.

Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att samarbeta med andra. Du har en HR-utbildning på högskolenivå eller motsvarande, gärna några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Vår organisation
Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet.

Tjänsten är placerad på Folktandvårdens kansli i Kalmar och är ett vikariat på heltid i ett år, med eventuell möjlighet till förlängning. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde sker den 15 augusti 2017.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:20 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.