Handläggare särskild kollektivtrafik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Handläggare särskild kollektivtrafik. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

I rollen som handläggare ingår att du i ett arbetslag tillsammans med fem andra medarbetare, tre med sin huvudsakliga placering i Kalmar och tre med motsvarande roll i Högsby. I rollen som handläggare har du att utifrån förarbeten, lagtext och idag rådande praxis pröva frågor om tillstånd till färdtjänst och riksfärdtjänst (myndighetsutövning). Därtill ingå i olika lokala och nationella nätverk samt när så efterfrågas och när möjlighet ges vara informativ i kontakten mot länets invånare i stort.

Vi söker

Du har genomgått Socionom-, Jurist- eller Arbetsterapeutprogrammet alternativt annan utbildning vi bedömer likvärdig.
Erfarenhet av utredningsarbete inom förvaltning/myndighet ses som meriterande likaså datorvana inom olika administrativa program.
Som viktiga personliga egenskaper ser vi noggrannhet, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift jämte en hög social kompetens.
Då arbetet är självständigt och kräver noggrannhet vad gäller planering och struktur erfordras en god planeringsförmåga.
Tillgång till körkort är ett krav då besök hos våra kunder är en del av arbetet.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vi har därtill att ansvara för tillstånd- och myndighetsutövning vad gäller färdtjänst och riksfärdtjänst. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar och ett kontor under uppbyggnad i Oskarshamn.
För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

-

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2017:6 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.