Expeditionschef/Chefssekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Expeditionschef/Chefssekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 26 april.

Vi erbjuder

Som Expeditionschef har du ansvar och befogenheter för verksamheten, medicinska sekreterare, ekonomi och arbetsmiljön. Du ska vidare planera, leda och utveckla verksamheten på ett sätt som gynnar personalen och verksamheten.

Ditt personalansvar är för 5 sekreterare och du ingår också i klinikledningen. Du arbetar som administrativt stöd till hela klliniken med ett nära samarbete med basenhetschef och avdelningschef.

Våra förväntningar på dig som person:
- du har ett intresse och engagemang för uppdraget
- flexibel och kreativ och kan entuasimera och motivera personal
- bra samarbetsförmåga
- kan värna om och arbeta för god arbetsmiljö och laganda
- inlyssnande, förstående och motiverande
- bra på att kommunicera

Vi söker

Medicinsk sekreterare
Gärna någon ledarskapsutbildning

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ortopedkliniken i Västervik ger både akut och planerad ortopedisk sjukvård för patienter som har besvär , skada eller sjukdom i leder, muskler och skelett. Ortopedavdelning 3 har 23 vårdplatser där patienter får vård och omsorg efter akuta ingrepp eller elektiv ortopedi t ex höft-, knä eller axel plastik

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:43 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 2017-04-10 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.