Distriktssköterska/sjuksköterska Torsås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska Torsås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Det finns stora möjligheter att ansvara för specifikt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov. Vi arbetar i team inom flera områden och ansvarar tillsammans för våra patienter i både Torsås och Söderåkra.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentral är en basenhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Basenheten har totalt ca 7000 listade patienter.

Vi behöver förstärka vår arbetsgrupp med ytterligare en distriktssköterska eller sjuksköterska för att vi ska nå våra önskade resultat. Vi arbetar med flera olika förbättringsarbeten och söker därför dig som är intresserad av att fortsätta att utveckla våra hälsocentraler tillsammans med oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:104 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.