Distriktssköterska/sjuksköterska till Högsby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska till Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 21 mars.

Vi erbjuder

Vill du arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska på en mindre hälsocentral i Högsby, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet?

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består även av traditionellt mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämmning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitmerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande om erfarenhet från primärvård, egeriatrik eller akutverksamhet finns.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Antalet kommuninvånare i upptagningsområdet är ca 5600 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. På vår hälsocentral arbetar distriktsläkare, distrikssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Hälsocentralen har även psykolog knuten till sig.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:12 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.