Distriktssköterska/Sjuksköterska till Blå Kustens Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Blå Kustens Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 20 november.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska på vår hälsocentral kommer du att arbeta med egen mottagning och/eller eget ansvarsområde, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Hos oss har alla sjuksköterskor och distriktssköterskor egna ansvarsområden och mottagningar inom astma-KOL, rökavvänjning, diabetes, demens, inkontinens, vaccination, blodtryck och hälsokoordination.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och arbete inom primärvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Blå Kusten hälsocentral är en av tre hälsocentraler i Oskarshamn och är för närvarande placerad på Oskarshamns sjukhus. Hälsocentralen har cirka 8000 listade patienter. Du kommer att bli kollega med flera distriktssköterskor och sjuksköterskor. I verksamheten finns även distriktsläkare, samt ST- och AT-läkare, primärvårdspsykolog och kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi har ambitionen att sätta livsstilsfrågorna i centrum och vi driver ett aktivt arbete med inriktning på förebyggande hälsoarbete. Tillsammans är vi ett mycket bra och trivsamt team.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:132 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m. 2018-08-31 med ev. möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid eller annat efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.