Distriktssköterska / Sjuksköterska Stensö Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska / Sjuksköterska Stensö Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 17 december.

Vi erbjuder

I uppgiften som äldresköterska ingår att utveckla, effektivisera, samordna och planera vården kring de äldre samt deras anhöriga. En del av arbetet är hälsosamtal och hembesök för de äldre.

Du kommer även att till viss del arbeta med telefonrådgivning på hälsocentralen, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker

Distriktssköterska/Sjuksköterska med stort intresse för äldres hälsa och välbefinnande. Det är meriterande om du har utbildning inom äldrevård samt erfarenhet av telefonrådgivning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Krav på körkort B.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö hälsocentral ligger nära sjukhuset men gränsar till naturen. Vi har cirka 8900 listade patienter. På hälsocentralen finns 7 specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distrikts-och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor och 4 medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens, livsstil och vaccination.

Såhär beskriver Maria Kihlberg, Distriktssköterska på Stensö Hc sitt arbete: "Det är ett omväxlande självständigt arbete med bra samanhållning och tillit till varandra. Den ena dagen är inte den andra lik, vi jobbar med unga som gamla och med att från hälsofrågor till svåra sjukdomar"

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:147 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.