Distriktssköterska/Sjuksköterska Norra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Norra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Är du distriktssköterska/sjuksköterska med intresse av att arbeta inom primärvårdsförvaltningen på en/flera av våra hälsocentraler i norra Kalmar län?

Vi kommer under ansökningstiden att fortlöpande ha intervjuer och anställa så skicka in din ansökan snarast.

Då är du välkommen att ringa eller besöka oss för mer information!

Vi söker

Specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Är du en öppen, engagerad och kunnig sjuksköterska?

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till norra Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:80 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, men andra önskemål kan diskuteras Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.