Distriktssköterska/sjuksköterska Gamleby och/eller Överum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska Gamleby och/eller Överum. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Är du distriktssköterska/sjuksköterska och har ett intresse av att jobba inom primärvården i Gamleby och/eller Överum? Då är du välkommen att ringa eller besöka oss för mer information!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:42 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, men kan diskuteras om andra önskemål finns Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.