Distriktssköterska till Borgholm - Löttorp

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska till Borgholm - Löttorp. Välkommen med din ansökan senast den 17 december.

Vi erbjuder

Just nu bättrar vi på samarbetet med kommuner och länssjukhuset vi kallar det för hemsjukhuset med syfte att skapa trygghet i hemmet för både äldre och svårt sjuka.

Vårt akutteam består av ssk och läkare, dit akuta patienter bokas via teleq eller av koordinatorn.
Där ssk alltid har första kontakt och tar anamnes och gör preliminär bedömning och alltid har läkare att konsultera med.

Koordinatorn är dagens arbetsledare, har översikt över flödet på de olika teamen på hälsocentralen.
Koordinatorn delegerar, bokar och tar hand om drop in patienter.

Både koordinatorn och ssk i akutteamet är roterande uppdrag. Du som ssk jobbar där en till två ggr/v. Koordinatorn har även några förbokade patienter som tex vaccination, suturtagning. Koordinatorn kombinerar den samordnande rollen med att arbeta i TeleQ.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla distriktsköterskans arbete, förnya och även förvalta.

Vårt uppdrag i primärvården har blivit större. Andra ssk-mottagningar som vi har i vår verksamhet är tex astma/kol, blodtryck, demens, diabetes, livsstil, inkontinens mm. För att kunna arbeta med detta på ett bra och professionellt sätt är vi i behov av fler distriktssköterskor i vår verksamhet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kom och arbeta med oss här i Borgholm -Löttorp
Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och omvårdnad.
Här samarbetar vi och delar på de olika uppgifterna.
Möjligheter att fokusera på sina intresse områden att kunna utvecklas på arbetet och hjälpa våra patienter till ett bra vårdförlopp och egenvård

Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete i grupper där varje personalkategori finns representerad.

Här på Hälsocentralen har vi alla ålderskategorier i personalen, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas om hand. Detta leder till ständig utveckling och förändring

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:151 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.