Distriktssköterska / Barnsjuksköterska BHV Oskarshamn

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska / Barnsjuksköterska BHV Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 5 mars.

Vi erbjuder

Ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. En stimulerande tjänst med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Vi behöver förstärkning på familjecentralen i Oskarshamn. Där arbetar du tillsammans med fyra kollegor inom BHV. Att jobba på familjecentral innebär ett spännande arbete där man tillvaratar möjligheten till samverkan med andra med barn och familjs bästa i centrum.

Vi söker

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning.

. Specialistutbildning leg sjuksköterska öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande.
. God samarbetsförmåga och organisationsförmåga
. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
. Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV-sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:22 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:med möjlighet till eventuell tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Vikariat tom 190831, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.