Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

I din roll som dietist kommer du att arbeta med barn i åldrarna 0-18 år i både öppen- och slutenvård. Du möter barn med olika diagnoser till exempel diabetes, fetma, undernäring, ADHD, Aspbergers, IBS, celiaki och andra allergier. Du kommer att ingå som en viktig del i ett diabetesteam och obesitasteam.
I arbetsuppgifterna ingår nutritionsbedömning och kostrådgivning till barn och familjer. Du kommer att möta patienter både via telefon, webb/video, mottagningsbesök och på avdelning.

Vi söker

Du är legitimerad dietist. Du har god förmåga att samarbeta och möta både barn, tonåringar och familjer i olika faser av livet. Du måste vara van att ta eget ansvar och kunna planera och strukturera upp din egen dag. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter samt är lösningsfokuserad. Att vilja arbeta både i team och självständigt är en förutsättning. Erfarenhet som dietist för barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Inom Samrehab erbjuder vi fortbildning och ständigt lärande! Du får möjlighet att auskultera inom olika områden som är intressanta för dig i din roll som dietist till exempel göra studiebesök eller vara med på en operation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:19 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat under ett år med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.