Barnsjuksköterska/Distriktssköterska Nybro BHV

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska Nybro BHV. Välkommen med din ansökan senast den 23 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker nu förstärkning till vår familjecentral i Nybro
På Familjecentralen samverkar/samarbetar flera olika professioner i ett team. Här finns BHV-sjuksköterska, barnmorska, socionom, pedagog samt tillgång till psykolog och läkare.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och har god organisationsförmåga. Dessutom innebär arbetet samverkan med kollegor på familjecentralen.

Kvalifikationer

. Specialistutbildning leg sjuksköterska i hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p eller öppen hälso- och sjukvård 75 p.
. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande.
. God samarbetsförmåga.
. Hänsyn tas till personlig lämplighet.
. Körkort ett krav.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:37 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.