Barnsjuksköterska, sjuksköterska på Barn- och ungdomskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Barnsjuksköterska, sjuksköterska på Barn- och ungdomskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är vill arbeta med barn- och ungdomssjukvård på vår slutenvårdsavdelning. Kliniken erbjuder kontinuerliga scenarioträningar inom nyföddhet och barnakuta tillstånd. Vi har ett familjefokuserat arbets- och synsätt, där familjen kring det sjuka barnet är en självklar del i vårdarbetet. Vi arbetar i team kring barnet och familjen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/Barnsjuksköterska. Erfarenhet av barnsjukvård är meriterade.

Vi ser gärna att du är positiv, flexibel och ansvarstagande, samt har förmåga att snabbt kunna prioritera och fatta beslut.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 25 har 14 vårdplatser och vi tar emot patienter från 0 till 18 år. Patienterna vårdas för sjukdomar och tillstånd främst inom specialiteterna medicin, kirurgi och ortopedi. Som sjuksköterska på avdelningen arbetar man även på vår barnakut.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:32 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.