Avtalscontroller

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Avtalscontroller. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till utvecklingen på upphandlingsenheten vid införandet av den nya tjänsten som Avtalscontroller. Vår ambition är att med dig i spetsen, skapa, införa och utveckla arbetssätt kopplat till strategisk avtalsuppföljning och leverantörsutveckling. Du rapporterar till upphandlingschefen och ingår i upphandlingsenhetens framtida ledningsgrupp.

Du får även arbeta och bidra med:
- framtagandet av en modell för kategoristyrning och upphandlingsstrategier
- informationsspridning och stöd i frågor kring avtalsuppföljning i landstingets verksamheter
- expertkunskap i uppföljningsfrågor vid upphandlingar
- omvärldsbevakning
- underlag och analys för beslut
- förbättringsarbete

Vi söker

Du tycker om att möta människor, är pedagogisk i ditt förhållningssätt och vill bidra till en kvalitativ upphandlingsprocess som i det stora perspektivet bidrar till bra vård för länets invånare. I ditt arbete har du ett proffessionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har ett driv i utvecklingsfrågor och erfarenhet av projektledning eller liknande .

Krävs för tjänsten:
- Eftergymnasial utbildning, gärna med inslag av ekonomi, juridik eller inköp, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av avtalsuppföljning och leverantörsutveckling
- God analytisk förmåga

Önskvärd kompetens:
- Kunskap om offentlig upphandling

Intervjuer är planerat att genomföras fredag 19 januari.

Vår arbetsplats

Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela landstinget och konsulterar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor. Tjänsten är placerad i Kalmar.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:18 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare, provanställning kan bli aktuell Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.