Avdelningschef till Ortopedkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef till Ortopedkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Ortopedkliniken söker avdelningschef till klinikens vårdavdelning och mottagning.
Du ansvarar för avdelningens arbetsmiljö och tillsammans med dina medarbetare driver du verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Du har personalansvar för drygt 30 sjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter.

Du kommer ingå i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen och klinikens expeditionschef.

Vi söker

Vi välkomnar sökande med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Har du ledarskapsutbildning är det meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper. Vi vill att du skall ha en bra samarbetsförmåga, vara kreativ och ha intresse för att driva förbättringsarbete.

Du erhåller tillsvidareanställning i din profession

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:48 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.