Avdelningschef Stora Trädgårdsgatans HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Avdelningschef Stora Trädgårdsgatans HC. Välkommen med din ansökan senast den 28 maj.

Vi erbjuder

Leda, planera, utveckla och samordna arbetet, vara ansvarig
för arbetsmiljö-, bemannings- och personalfrågor på hälsocentralen (75 %) och sjuksköterske/distriktssköterskeuppgifter på hälsocentralen (25 %).

Vi söker

Leg sjuksköterska, eventuellt med vidareutbildning till distriktssköterska. Det är önskvärt med utbildning i hälso- och sjukvårdsadministration. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral söker avdelningschef. Ett tidsbegränsat chefskap med tillsvidareanställning som distriktssköterska/sjuksköterska.

Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral har ca. 9400 patienter listade. Vid hälsocentralen arbetar 7 ordinarie läkare, 5-6 utbildningsläkare, 9 sjuksköterskor, 1 biomedicinsk analytiker, 5 undersköterskor, 5 läkarsekreterare samt 3 psykologer.

Vi har goda förutsättningar för en bra arbetsmiljö och ett gott omhändertagande av våra patienter. Vi har en hög tillgänglighet och arbetar aktivt inom många spännande områden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:45 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid med grundtjänst. Tillsvidare som distriktssköterska/sjuksköterska. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Ange löneanspråk Ansök senast:2017-05-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.