Avdelningschef Ögonkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef Ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med övrig klinikledning med patienten i centrum. Du förväntas fatta beslut både gällande den dagliga verksamheten och strategisk planering. Uppdraget innefattar personalansvar för sjuksköterskor, undersköterskor samt sekreterare.

Vi söker

Relevant högskoleexamen med inriktning mot hälso- och sjukvård.
Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, lätt för att samarbeta och vara tillgänglig för medarbetarna. Du är strukturerad och engagerad med ett stort intresse för personlig utveckling hos dig själv och andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urvalet kommer att ske löpande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ögonkliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och besökare i länets södra delar, samt högspecialiserad vård i form av kirurgi i ögats bakre segment för länsinvånare och patienter från omgivande landsting.

Kliniken består av mottagningsenhet, operationsavdelning samt syncentral. På operationsavdelningen som har 2 salar utförs polikliniska operationer. För akuta och planerade operationer i narkos nyttjar kliniken sjukhusets centraloperation.

Du kommer att arbeta på ögonmottagningen.De största verksamheterna vid kliniken är diagnostik och behandling av grå och grön starr, diabetesförändringar som laserbehandlas, sjukdomar i ögats gula fläck, ögonsjukdomar hos barn samt operation av näthinneavlossningar och andra sjukdomar i ögats bakre delar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:130 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.