Avdelningschef, Kirurgkliniken m placering i Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef, Kirurgkliniken m placering i Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti.

Vi erbjuder

Som avdelningschef bidrar du med ett öppet, kunnigt och engagerat ledarskap. På Kirurgkliniken har du möjlighet att påverka och driva utvecklingen av verksamheten och bidra till utvecklingen på sjukhuset. Tillsammans med medarbetare, chefskollegor och i samverkan med övriga enheter på sjukhuset bidrar du till att Landstinget i Kalmar län uppfyller visionen om ett friskare, tryggare och rikare liv.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Kurser inom beteendevetenskap, pedagogik, projektledning samt erfarenhet från arbete i vårdmiljö är meriterande. Vi ser att du har goda kunskaper inom IT och gärna kunskap av Cosmic journalsystem. Ledarerfarenhet eller lednings-, och utvecklingsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Uppdraget som avdelningschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. På kirurgkliniken arbetar ca 200 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete. Vi bedriver verksamhet i Kalmar och Oskarhamn. Verksamheten i Oskarshamn bedriver i huvudsak elektiv kirurgi måndag till fredag. Det finns också en allmänkirurgisk och urologisk mottagning. Avdelning 7 är en kirurgisk vårdavdelning med 10 vårdplatser. På mottagningarna bedrivs sedvanlig mottagningsverksamhet. Som avdelningschef har du personalansvar för cirka 25 medarbetare, för vilka du tar till vara kompetens, motivation och utveckling. Med uppdraget som avdelningschef följer ansvar för patientsäkerhet, arbetsmiljö och ekonomi. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:70 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.