Avdelningschef, infektion och öron- näsa- hals

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef, infektion och öron- näsa- hals. Välkommen med din ansökan senast den 19 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjlighet till ett spännande uppdrag som avdelningschef för samvårdsavdelning 39 tillsammans med den chef som har ett halvtidsuppdrag på samma avdelning. Tillsammans ska ni arbeta för att bedriva ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att vara ett föredöme som inspirerar och motiverar din omgivning och skapar delaktighet. Du agerar utifrån landstingets värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.

Som avdelningschef förväntas du att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare och klinikledningen. Du fattar beslut både gällande den dagliga verksamheten och strategisk planering. Uppdraget innebär personalansvar för sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Du kommer ha ansvar och befogenheter avseende verksamhet, medarbetare, ekonomi och arbetsmiljö. Du och din chefskollega kommer att dela ansvaret för avdelningen och dess ca 45 medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig med examen från högskola eller universitet inom hälso- och sjukvård.

Du har god kommunikativa förmåga och har stort intresse av och vill vara med att utveckla verksamheten på infektionskliniken avd 39 enligt principen 'varje dag lite bättre'.
Vidare ser vi att du har god sammarbetsförmåga, är strukturerad och tydlig. Ditt sätt att leda kännetecknas av att medarbetarna känner din närvaro och lyhördhet.
Tidigare erfarenhet av chefsarbete och landstingets traineeutbildnign är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionssjukvård och bedriver såväl öppenvård som slutenvård och behandlar patienter med ett brett spektra av sjukdomar i alla åldersgrupper. Utöver patienter med infektionssjukdomar vårdar vi patienter inom ÖNH området, inklusive de som har/ska opereras, har akuta sjukukdomar samt att vi på avdelningen har jourverksamhet på kvällar och helger. Kliniken är lagom stor för att alla ska känna alla och det finns en stor teamkänsla mellan professionerna på kliniken och kliniken kännetecknas av korta beslutsvägar. På infektionskliniken tar vi hand om, och månar om varandra och är varandras arbetsmiljö.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:166 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.