Arbetsterapeut till rehabmedicin Samrehab

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut till rehabmedicin Samrehab. Välkommen med din ansökan senast den 10 september.

Vi erbjuder

Samrehab Västervik söker dig som är leg. arbetsterapeut och som vill arbeta på Rehabiliteringsmedicin på Västerviks sjukhus. Rehabiliteringsmedicin är ett länsuppdrag inom Landstinget Kalmar län och vi tar emot patienter från hela länet. Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering av personer med ryggmärgsskador och hjärnskador.

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, rehab assistenter, kurator, dietist och logoped. Tillsammans med patient och närstående formuleras rehabiliteringsplan som ligger till grund för patientens rehabilitering. Tydliga mål och att tillsammans rehabilitera mot dessa är centralt i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet.

Arbetsterapeutens arbetsuppgifter inom slutenvården består av bedömning av patientens handfunktion, kognitiva funktion och förmåga att utföra dagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/utbildning och fritid. Som arbetsterapeut medverkar du vid hembesök, initiering av bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning i samarbete med kommunarbetsterapeut. I slutenvårdsarbetet ingår även utbildning av assistenter och personal.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, läkare, rehabiliteringsassistenter, läkarsekreterare och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:15 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.