Arbetsterapeut med inriktning slutenvård

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut med inriktning slutenvård. Välkommen med din ansökan senast den 15 september.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är en nyfiken arbetsterapeut som vill arbeta mot slutenvården på Västerviks sjukhus. Som arbetsterapeut på Samrehab kommer du möta patienter från olika verksamheter såsom medicin, ortopedi, kirurgi och neurologi. Du kommer att bidra med din kompetens vid utskrivning från sjukshusets slutenvård genom att vara med på vårdplaneringar.
Du bör snabbt kunna se rehabiliterings- och hjälpmedelsbehov hos patienter, men även kunna utbilda och informera patienter/anhöriga inom olika områden bland annat ergonomi och energibesparande arbetssätt. I arbetsuppgifterna ingår bedömning av ADL, hjälpmedel och behandling/träning av patienter.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. En förmåga att prioritera i det dagliga arbetet som arbetsterapeut värdesätts högt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och slutenvård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:14 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.