Arbetsterapeut med inriktning psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut med inriktning psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 10 september.

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut ingår du i team tillsammans med bland annat fysioterapeuter, psykologer, läkare, behandlingsterapeuter, sjuksköterskor m fl. för att bidra till bästa möjliga vård till patienten.

I dina arbetsuppgifter ingår utredning, bedömning och behandling av personer med olika former av psykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa. Att utföra aktivitetsbedömningar och kartläggning av patientens resurser och hinder i vardagen är en del i vårdkedjan för att ge bästa förutsättningar för patienten i den fortsatta rehabiliteringen.
Fokus i din behandling som arbetsterapeut är att tillsammans med patienten hitta strategier och hjälpmedel för att stötta patienten till en mer fungerande vardag. Behandlingen syftar till att lösa och mildra de aktivitetsproblem som finns.
Målet är att patienten, utifrån sina egna resurser, ska kunna bli så självständig som möjligt i de vardagsaktiviteter hen behöver och vill göra. Den arbetsterapeutiska interventionen kan ske både individuellt och/eller i grupp.

Vi söker

Du är legitimerad arbetsterapeut.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal, medicinska sekreterare och dietister inom öppen- och sluten vård i norra Kalmar
Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsavard/samrehab/

På Västerviks sjukhus finns förutom tre psykiatriska vårdavdelningar även en avdelning för rättspsykiatrisk vård. Du kommer att arbeta med patienter inom sluten- och öppenvårdspsykiatri.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:13 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.