Arbetsterapeut, habiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut, habiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 20 november.

Vi erbjuder

I rollen som arbetsterapeut erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande arbete i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar, främst autism. Som arbetsterapeut kommer du svara för utredning, bedömning, behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I arbetet ingår även att ge handledning till nätverket och utförande av intyg för exempelvis bostadsanpassningar. Din huvudsakliga placering är i autismteamet.
Vi erbjuder stöd av erfarna kollegor, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling.

Vi söker

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av habilitering samt arbete med personer med autism är det meriterande. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker.
Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog, fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:139 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:100% Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.