Administrativ assistent - undersköterska meriterande

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Administrativ assistent - undersköterska meriterande. Välkommen med din ansökan senast den 19 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännade arbete på vår mottagning där du kommer arbeta tillsammans med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut och receptionspersonal.
Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i vår region och med länssjukhuset.

I vår reception förekommer mycket administrativa arbetsuppgifter men samtidigt är du vårt ansikte utåt. Du kommer bl a att lotsa våra patienter, svara på frågor och svara i telefon där vi använder tele-Q.
Det händer mycket på vår enhet just nu och vi stöttar upp varandra mellan olika mottagningar så du behöver vara mycket flexibel och tycka det är en utmaning med nya uppgifter. Du kommer ev att få jobba på andra arbetsplatser.

Vi söker

Vi söker dig som har god datavana och med intresse av att jobba med människor. Undersköterska är meriterande då du kommer i kontakt med mediciska termer och journalhantering. Du är servicesinriktad och positiv, ha god förmåga att samarbeta med kollegor samtidigt som du måste kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Att hantera stress och kunna göra snabba prioriteringar är en förutsättning för att trivas med arbetet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:172 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.