Administrativ assistent Kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Administrativ assistent Kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 24 november.

Vi erbjuder

Du kommer att stötta verksamheten med administrativa ärenden. Vi söker dig som är serviceinriktad med god datavana. Arbetsuppgifterna består bland annat av att vara med och planera och lägga schema, ringa in personal med mera.

Vi söker

Vi söker dig som arbetat med administrativa uppgifter. Gymnasial utbildning och breda kunskaper i Officepaketet, företrädesvis Excel, och behärskar det svenska språket. Du behöver vara serviceinriktad, se möjligheter, vara samarbetsvillig, kunna hantera stress.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Kvinnokliniken. Kliniken består av förlossningsavdelning med förra året 1712 födda barn, samt specialmödravård med fosterdiagnostik. BB-avdelning med en väl utvecklad BB-mottagning. En gyn avdelning för akuta patienter samt operationspatienter, vi utför ffa benigna operationer. Kvinnokliniken har en omfattande gyn-mottagningsverksamhet och vi utför även cytostatikabehandlingar. BB-avdelningen kommer under hösten att integreras med gyn-avdelningen. Mödrahälsovården består av 13 barnmorskemottagningar (flertalet integrerade i familjecentraler) och två ungdomsmottagningar i södra Kalmar län.

Vårt motto är ledande kvinnoklinik - tillsammans för hälsa genom livet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:152 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.