Medicinsk sekreterare, Ögonkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare, Ögonkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på Ögonkliniken arbetar du både självständigt och i team. Vi sätter därför stort värde på god samarbetsförmåga, flexibilitet och positivt tänkande. Vårt mål är att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla tar ett aktivt ansvar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, läkarsekreterar-/vårdadministratörsutbildning.
Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker dig som vill arbeta på Ögonkliniken, Länssjukhuset i Kalmar.
Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård för invånare och besökare i länets södra delar, samt högspecialiserad vård i form av kirurgi i ögats bakre segment för länsinvånare och patienter från omgivande landsting. Kliniken består av mottagningsenhet, operationsavdelning samt syncentral.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:178 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.