Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 10 december.

Vi erbjuder


Här får du jobba med receptionsarbete, ta emot patienter, posthantering och remisshantering ingår. Är du medicinsk sekreterare så får du även journalskrivning som din arbetsuppgift.

Vi söker

Utbildad Medicinsk sekreterare, eller administrativ utbildning.
Erfarenhet av att bemöta patienter eller receptionserfarenhet är meriterande.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På kirurgkliniken arbetar de medicinska sekreterare i team med mycket varierande arbetsuppgifter. Vi skriver diktat från många olika specialiteter, operationsberättelser, epikriser m fl. De medicinska sekreterarna handhar också olika register och har dessutom hand om bokning av patienter från remisser och väntelista.
Vi har också ett nära samarbete med de olika personalgrupperna på kliniken. Kliniken består av en kirurg- och urologmottagning, en endoskopimottagningen samt två vårdavdelningar.
Kirurgiska kliniken ligger i den nyrenoverade delen av Västerviks sjukhus med fina, ljusa och ändamålsenliga lokaler.
Genom att vi delar receptionen på mottagningen med ortopedkliniken kan vi genom ett gott samarbete sätta patienternas bästa i centrum.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:117 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-01-15-2018-08-19 Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2017-12-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.