Sjukgymnast/fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Sjukgymnast/fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Rehabiliteringsmedicin på Västerviks sjukhus har ett länsövergripande rehabiliteringsansvar för Kalmar län. På den Rehabmedicinska enheten finns i första hand patienter med ryggmärgsskador och hjärnskador, men också patienter med andra neurologiska sjukdomar. Arbetet är teambaserat och utgår från en tydlig struktur och planering tillsammans med den enskilda patienten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast och två arbetsterapeuter. I teamet ingår även läkare, sjuksköterskor, rehabiliteringsassistenter, undersköterskor, logoped och kurator.

Arbetet är till största delen förlagt inom slutenvården, men i uppdraget ingår även mottagnings och öppenvårdsarbete på Ryggmärgsskademottagningen samt intensivrehabiliteringsperioder för personer med neurologisk sjukdom/skada.

Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga, tar ansvar och är professionell.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara undersökning och behandling av patienter med neurologiska funktionshinder och kontakt med andra vårdaktörer och anhöriga. Du kommer även att göra hembesök, utbilda vårdpersonal och personliga assistenter och utveckla verksamheten som ingår i uppdraget.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av rehabiliteringsarbete inom neurologi och teamarbete är meriterande. Som person är du positiv och inspirerande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:25 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.