Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

Kirurgkliniken Oskarshamn erbjuder arbetsuppgifter på såväl mottagning som avdelning, dagtid måndag-fredag. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Vi söker

Du har gymnasial utbildning, omvårdnadsprogrammet, med inriktning mot sjukvård eller motsvarande. Du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Önskvärt är att du arbetat i yrket några år och det är meriterande om du har vana av både avdelnings-, och mottagningsarbete.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vårdavdelning 7 på Kirurgkliniken Oskarshamn har inriktning basal elektiv kirurgi (i huvudsak plastikkirurgi, gall-, bråck- och urologiska operationer) samt utredningar och behandling av kirurgiska sjukdomar. Kirurgmottagningen erbjuder bl.a., förutom sedvanligt mottagningsarbete, mindre pol op, skopier och RF (behandling av åderbråck). Vi har idag gemensam klinik med Kalmar - KalOskar - vilket betyder att vi arbetar tillsammans för patientens bästa med god service och kompetens.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:140 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.