Sjukgymnast/fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Sjukgymnast/fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Du har intresse för och stimuleras av utmaningen att arbeta med patienter i alla åldrar och med varierande diagnoser, inom öppen vård. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med kompetenta kollegor och som karaktäriseras av ett positivt, öppet och utvecklande klimat.

Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i norra Kalmar län, länets tre sjukhus samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunen. Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete där vi utvecklas och gör varandra bättre genom att bidra till en god och sund arbetsmiljö.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar. Behandling kan ske både individuellt och i grupp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är ansvarstagande, kreativ, och har god empatisk förmåga. För att trivas i rollen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:24 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-12-31 med möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.