Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 26 november.

Vi erbjuder

Du kommer till ett multiprofessionellt team med psykologer, läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, socionomer samt sekreterare där du kommer att få vara med i utvecklingen av barnpsykiatrin i Västervik. Du får arbeta brett inom psykologyrket samtidigt som du får möjligheter att påverka din tjänst. Vi arbetar utifrån såväl psykodynamiskt som systemiskt och inlärningsteoretiskt perspektiv. Du ska både självständigt och i team arbeta med behandling av barn, ungdomar och deras familjer samt fördjupade bedömningar. I tjänsten ingår samarbete med bland annat skola, socialtjänst och vårdgrannar.

Verksamheten erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling genom till exempel både intern och extern handledning och utbildning.
Våra multidisciplinära behandlingskonferenser är dynamiska där vi tar tillvara på våra olika kompetenser för att kunna hjälpa våra barn och familjer på bästa sätt. Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden.

Vi söker

Du som söker är leg. psykolog och har en god kunskap om barns och ungdomars psykologiska utveckling och ett genuint intresse för barnet i sitt sammanhang.
Att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin innebär att du kommer att möta olika familjer med olika grad av komplexitet vad gäller behov och svårigheter och det är en fördel om du ser detta som en stimulerande utmaning. Då vi arbetar i tvärprofessionella team förväntar vi oss att du har en god samarbetsförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi söker psykolog till BUP-mottagningen i Västervik!

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Västervik, Vimmerby, Oskarshamn och Kalmar. Västervik tillsammans med Vimmerby ansvarar för länets norra del. Det finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter i basenheten.

Vi vill se barnet som en del i ett system där barnets behov ska styra våra insatser. Tillgänglighet, respektfullhet och professionalism är våra ledord. Barnets behov ska alltid formuleras utifrån det specifika sammanhanget i en ömsesidig dialog.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:58 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.