Verksamhetsutvecklare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Verksamhetsutvecklare. Välkommen med din ansökan senast den 10 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en roll som verksamhetsutvecklare där du kommer att jobba med e-hälsa, kvalitetssäkring, utveckling och uppföljning av sjukhusprocesser.
Du kommer att vara engagerad i hela sjukhusets resultat och utveckling samt ge verksamhetsnära stöd i olika utvecklingsfrågor. I rollen ingår att samordna och systematisera produktionsplanering och logistik. Du ska bevaka utvecklingen i omvärlden inom våra arbetsområden och bidra till kunskapsspridning.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning samt kompetens inom förbättringskunskap, processledning och logistik. Har du erfarenhet från hälso- och sjukvård är det meriterande. Även kunskaper inom digitalisering av verksamhet är meriterande. Som person bör du vara drivande, kommunikativ och ha lätt för att skapa goda relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-10, vi ser fram emot att lära känna dig!

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ledningsstaben på Västerviks sjukhus söker nu en verksamhetsutvecklare. Ledningsstabens huvuduppgift är att ge stöd och service till hälso- och sjukvårdens verksamheter på Västerviks sjukhus. Vi har ett stort ansvar att ge underlag till beslut och att medverka till genomförande av beslut som tas av landstingets ledning. Våra arbetsområden utgörs av ekonomi-, utvecklings- och utredningsfrågor och vi jobbar i nära samarbete med HR-enheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:104 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.