Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober.

Vi erbjuder

På Ortopedkliniken kommer du att arbeta i team sjuksköterska/undersköterska och i nära samarbete med läkare och sjukgymnaster. Som sjuksköterska planerar och genomför du arbetet tillsammans med de andra yrkesgrupperna. Vi arbetar utifrån sex veckors individuell schemaläggning. Avdelningen är stängd varannan helg och din arbetstid är förlagd dagtid och kvällstid.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdersätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vill du jobba som sjuksköterska på Sveriges bästa mindre sjukhus?

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är därför mycket stolta över att vår klinik under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet. Våra fina resultat och omdömen gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Ortopedkliniken består av mottagning och en avdelning. Avdelningen har ett vårdplatsantal som varierar under veckan och året. Antalet platser styrs av hur stor den planerade verksamheten är under perioden. Vi söker nu en kvalitetsinriktad och patientfokuserad sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:61 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd på Oskarshamns sjukhus med placering på Ortopedkliniken tom 2018-04-30 med ev möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.