Operationssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 5 november.

Vi erbjuder

Som operationssjuksköterska har du en central roll i arbetet kring patienten. Arbetet sker i team där du instrumenterar på alla förekommande operationer och deltar i både för- och efterarbetet till operationen. Operation är inriktad mot specialiteter som ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Den största delen av vår verksamhet bedrivs dagtid, men i tjänsten ingår även kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Gillar du ett varierande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik kan du vara den vi söker. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och att du har en god samarbetsförmåga, men att du också klarar av att arbeta självständigt. Vi ser också att du är ansvarstagande och nyfiken och att du vill utveckla både dig själv och verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:102 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2017-11-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.