Sjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 17 november.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska deltar du aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du spelar en självklar roll i patientens vård då du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser också att har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt när arbetet kräver. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du dessutom utveckla både verksamheten och dig själv i din egen yrkesroll kan Västerviks sjukhus vara platsen för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Arbetet som sjuksköterska på våra avdelningar är varierande och ger en bred kunskap då du möter många olika situationer och patienter i ditt arbete. Hos oss arbetar vi i team med målsättningen att ge patienten en god och säker vård. Vi behöver dig på Medicinkliniken, kirurgkliniken, ortopedkliniken och barnkliniken. Ta chansen att jobba på ett litet och nära sjukhus som samtidigt har många olika specialiteter och karriärvägar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:99 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:5 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2017-11-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.