Sjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Hos oss blir du väl omhändertagen. Vi har en tydlig introduktion med en gemensam introduktionsdag på länssjukhuset, samt introduducerad i den verksamhet du arbetar i utifrån en individuell utvecklingsplan som du sätter upp med din chef. Om du är nyutbildad blir du erbjuden att ingå i ett årslångt mentorskapsprogram.

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Hos oss får du utvecklas och aktivt bidra till att utveckla verksamheten, arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats, ta ansvar för att nå goda resultat, arbeta med moderna metoder och delta i vårt förbättringsarbete - Varje dag lite bättre.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

För arbete på Barn- och ungdomsklinikens neonatalavdelning krävs gedigen erfarenhet och/eller vidareutbildning inom barnsjukvård.

Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Ange i din ansökan om du har gjort verksamhetsförlagd utbildning (VFU) vid Länssjukhuset.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper till med besök eller hospitering på önskad klinik. Kontaktpersoner finner du i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker dig som är allmänsjuksköterska eller vidareutbildad sjuksköterska och intresserad av att arbeta på Länssjukhuset i Kalmar. Det finns möjlighet till placering vid olika enheter på Länssjukhuset och när du registrerar din ansökan får du ange vilken eller vilka kliniker du är intresserad av att arbeta vid.

Vi erbjuder anställningsform och sysselsättningsgrad enligt ditt önskemål. Tillrädesdatum är flexibelt och vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:121 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:10 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.