Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

Vi söker en arbetsterapeut som vill arbeta på geriatrisk klinik inom slutenvård på Länssjukhuset i Kalmar. Arbetsterapeutens arbetsuppgifter inom slutenvården består av bedömning av patientens kognitiva funktioner och förmåga att utföra dagliga aktiviteter även att initiera bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning i samarbete med kommunarbetsterapeut. Som arbetsterapeut medverkar du i team och arbetar på strukturerat sätt med personcentrerad vård, vilket innebär att se varje patients behov. I teamet runt patienten ingår arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterska, undersköterska och läkare.
I arbetsuppgiften ingår också att vara med i geriatriskt rådgivningsteam på akutvårdsavdelningen.

Vi söker

Legitimerad Arbetsterapeut.

Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter och utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då möjlighet finns till olika placeringar med olika tillträdesdatum kommer vi att intervjua och tillsätta tjänster löpande. Välkommen med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder: Arbetsterapin och fysioterapin Hus 48 LSK

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss kan du som är arbetsterapeut arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar, och inom primärvård/ distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:120 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.