Teknisk systemförvaltare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker Teknisk systemförvaltare. Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober.

Vi erbjuder

Som teknisk systemförvaltare har du ett tekniskt ansvar för några områden med införande av nya system, förvaltning och vidareutveckling samt avveckling av system. Du är delaktig i att effektivisera och förbättra den tekniska miljön för att kunna möta framtida utveckling. Förutom det tekniska arbetet har du dialog med de olika verksamheterna för planering, underhåll, ändringshantering, utveckling och problemlösning.

Du ingår i den beredskapsorganisation som finns inom teamet. Vår verksamhet är landstingsövergripande och din placeringsort är Kalmar i våra nya lokaler i kvarteret Valfisken.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, som t ex ingenjör eller systemvetare. Söker du den seniora rollen har du gedigen erfarenhet inom området. För att klara arbetet har du grundläggande kunskaper om nätverk och säkerhet, goda kunskaper om Microsoft server- och klientoperativ samt behärskar SQL-server.

Som person är du drivande, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för service. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Vill du jobba i frontlinjen med digitalisering av de samhällsviktiga funktioner som bedrivs inom landstinget?
Vi söker tekniska systemförvaltare, både senior och junior. Enheten har det tekniska ansvaret för landstingets cirka 350 IT-system och hela deras livscykel. Vår verksamhet är inriktad dels mot Hälso- och sjukvården med alla deras system och dels mot övrig verksamhet i landstinget (KLT, Folktandvården, Fastighetsdrift mm). Samverkan mellan IT och kärnverksamheterna sker genom samverkansmodellen pm3.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:30 Placering/enhet:IT-förvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.