Underläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Underläkare. Välkommen med din ansökan senast den 23 oktober.

Vi erbjuder

Vikariat som underläkare med möjlig övergång till ST-tjänst.

Operation-och Intensivvårdsavdelningen bedriver en verksamhet inriktad på narkos och bedövning, pre- och postoperativ vård , akut omhändertagande, intensivvård samt produktion av sterilgods. För denna mångfald av arbetsuppgifter svarar ca 150 positiva medarbetare, som representerar en massiv kunskap och erfarenhet. Vår gemensamma målsättning är att ge våra patienter en vård som kännetecknas av tillgänglighet, omtanke, säkerhet och kvalitet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och är intresserad att driva utvecklingen framåt, tillsammans med övriga medarbetare vid kliniken. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:97 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-01-01 till 2018-10-31 Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-10-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.