Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling och träning av patienter inom slutenvård och specialiserad öppenvård. Just nu har vi behov av kompetens inom bland annat hjärtrehabilitering, andningsvård och lymfterapi.

Ange gärna om du har någon särskild inriktning eller intresseområde.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter, totalt cirka 20 personer.

Vi söker

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom slutenvård eller specialiserad öppenvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mellanstora sjukhus" 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande.

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Vill du arbeta som fysioterapeut/sjukgymnast på Sveriges bästa sjukhus?

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:22 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.