Dietist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Dietist. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta med vuxna och barn, inom kirurgi, medicin och primärvård. I arbetsuppgifterna ingår nutritionsbedömning och kostrådgivning till patienter och anhöriga. Du kommer att möta patienter både via telefon, webb/video, mottagningsbesök och på avdelning.

Berätta gärna om du har någon specifik inriktning eller intresseområde. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och utvecklingsuppdrag bland annat för att utveckla och förbättra E-hälsoområdet via 1177 och mina vårdkontakter.

Placering är antingen vid dietistmottagningen på Västerviks eller Oskarshamns sjukhus.


Vi söker

Du är legitimerad dietist. Du har god förmåga att samarbeta, är flexibel, tar eget ansvar och ser lösningar. Du gillar att arbeta i team tillsammans med andra professioner men du kan även arbeta självständigt. Du är datorvan och gillar att arbeta via dagens senaste teknik och ser möjligheter till utveckling inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Inom Samrehab erbjuder vi fortbildning och ständigt lärande! Du får möjlighet att auskultera inom olika områden som är intressanta för dig i din roll som dietist.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:20 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.