Audionom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Audionom. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober.

Vi erbjuder

Audionom
Tillsvidareanställd
HSF VK:2017:77Arbetsuppgifter
Sedvanliga diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Du får arbeta självständigt med frihet under ansvar där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Arbetet ger dig en bred erfarenhet samt mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.
Vi samarbetar med sju hörapparatleverantörer och det ger dig som audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med AuditBase samt Cosmic boknings och journalsystem.
I tjänsten ingår även en samverkan med övriga kollegor i hörselvårdsteamet, som
består av ett glatt gäng med audionomer, pedagoger, kurator samt tekniker.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad audionom, gärna med erfaren som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt mot fastställda mål, är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Vi värdesätter om du är engagerad, initiativtagande och ser möjligheter i förändringsprocesser.

Anställningsform
Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad

Tillträde
Efter överenskommelse

Lön


Upplysningar
Regina Paalberg Avdelningschef 0490-86248

Ansökan ska vara inkommen senast
2017-10-08

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:95 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2017-10-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.