Medicinsk sekreterare Högsby Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Medicinsk sekreterare Högsby Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med arbetsuppgifter som journalskrivning, receptionsarbete och kassahantering samt andra vårdadministrativa arbetsuppgifter.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina medarbetare samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Möjlighet till att delvis arbeta på distans kan efter överenskommelse möjliggöras.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi söker

Medicinsk sekreterarutbildning alternativt vårdadministratörsutbildning. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt engelska i tal. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cambio Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Personliga egenskaper är av stor betydelse.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på en mindre hälsocentral i Högsby, tillsammans med personal med en bred kompetens och lång yrkeserfarenhet?

Antalet kommuninvånare i upptagningområdet är ca 6000 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. Personalkaterorier är distriktsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi tror att ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal trivs och vill utvecklas. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår verksamhet och våra utvecklingsplaner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:100 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-10-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.