Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheterna.

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter är rollen bred som medicinsk sekreterare inom slutenvården. Det kräver en förmåga att kunna göra prioritieringar för att tillmötesgå verksamhetens behov.
Arbetsinnehåll och arbetssätt är under ständig förändring för att tillhandahålla en bra service såväl inom som utanför enheten.

Vi söker

Kvalifikationer:
Du som söker har utbildning till medicinsk sekreterare. Du är öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Vi ser gärna att du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med olika människor med olika roller och har lätt för att skapa relationer där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda. Vi utgår från att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och din utveckling i rollen som medicinsk sekreterare.

Medicinska sekreteraren förväntas ta del av kontinuerlig kompetensutveckling.

Några års erfarenhet inom yrket är önskvärt men inte ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar vuxenpsykiatri med både öppna mottagningar, slutenvårdsavdelningar och rättspsykiatri samt barn- och ungdomspsykiatri i. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder.

Vuxenpsykiatrin & Rättspsykiatrin i Västervik söker medicinsk sekreterare!

Inom Vuxenpsykiatriska slutenvården & Rättspsykiatrin i Västervik arbetar fem medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:40 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.